Over Boost

Eline
Eline Bekhuis, jouw sterrencoach

Mijn naam is Eline Bekhuis, moeder van Pim (2) en vrouw van Ramon. Ik ben woonachtig in Wierden.
Sinds 2011 ben ik logopedist en werk ik op verschillende scholen en praktijklocaties in Twente. Het werk als logopedist vind ik erg leuk en dankbaar. Maar…Ik zie veel kinderen die geen indicatie voor logopedie hebben, maar wel die extra boost nodig hebben!

Het huidige passend onderwijs zorgt op dit moment voor toenemende werkdruk als gevolg van een grotere klas. Daarnaast wordt de leerlingenproblematiek steeds complexer. Er wordt veel van de leerkrachten gevraagd. Om mij heen (privé en op mijn werk) zie ik goede en hardwerkende leerkrachten. Hoe graag zij het ook willen, ze komen niet aan elke leerling toe.

Persoonlijke begeleiding

Veel leerlingen vallen op dit moment tussen wal en schip. Zij die het nóg een keer uitgelegd moeten krijgen of zij die het op een andere manier of op een ander moment aangeboden moeten krijgen. Of zij die simpelweg moeten ‘leren leren’.
Als leerkracht krijg je hier niet altijd tijd en ruimte voor en als ouder is het vaak lastig om je kind met de lesstof te helpen. Een herkenbaar fenomeen is “de strijd” bij het huiswerk maken.

Met praktijk Boost neem ik deze zorgen bij de kinderen, ouders én leerkrachten weg. Door een nauwe samenwerking met school volg ik de leerkracht en de lesstof. Ik weet wat het effect van persoonlijke begeleiding is, daarom ben ik erg gemotiveerd deze begeleiding in mijn praktijk te geven.

afbeelding persoonlijke begeleiding
afbeelding cito-training
Stralen

Naast bijles, begeleiding en hulp bij (voortekenen van) dyslexie, coach ik beelddenkers. Kinderen kunnen bij mij terecht voor korte of langdurige begeleiding. Naast dat er gewerkt wordt aan de lesstof, werk ik ook aan het zelfvertrouwen, het zelfbeeld en de motivatie van het kind. Mijn doel is de kinderen zich (weer)  goed te laten voelen bij wat ze doen. We kunnen niet van alle kinderen sterren maken, maar we kunnen ze wel laten schitteren!

separator

PREVIEW

    @Boost

Wil jij nou ook een preview, vrijblijvend gesprek of gewoon eens informeren naar de mogelijkheden? Vul dan alvast het contactformulier in. Tot snel!

to top button
nl_NLDutch
nl_NLDutch